Målartjänster

Med över 40 år i branschen har vi kunskap om och erfarenhet av alla typer av måleritjänster.
Vi åtar oss uppdrag för såväl privata som offentliga miljöer och har dessutom god kolla på vilka trender som gäller.

Målning

Vi utför målning till både företag, offentlig sektor och till privatpersoner. ROT-avdraget har haft det goda med sig att vår privatmarknad vuxit kraftigt de senaste åren. Därför har vi ett antal duktiga målare som uteslutande jobbar med privatkunder.

Oavsett om det är privat eller företag, är det viktigt att anlita kvalificerade målare med erfarenhet och kompetens. Professionella målartjänster kan spara tid och pengar genom att säkerställa att arbetet utförs noggrant och effektivt. Så oavsett om du söker förändringar i ditt hem eller på din arbetsplats, kan våra målartjänster vara nyckeln till att skapa en atmosfär som matchar dina önskemål.

Inget jobb är för litet för oss, och givetvis åtar vi oss också mer omfattande måleriarbeten. Kontakta oss så berättar vi mer.

Tapetsering

Nya tapeter är ett enkelt sätt att fräscha upp vilket rum som helst. Vi kan ge tips och råd – och självklart sätta upp tapeterna åt dig. Du kan välja vilka tapeter som helst – från klassiska och enkla till skräddarsydda fototapeter.
Fasadmålning

Fasadmålning

Fasadmålning hör till de klassiska uppdragen. Det är viktigt med underarbetet och att välja rätt färgtyp för att få ett resultat som varar länge. Kom ihåg att boka din målning i god tid.

Kontakta oss för mer information

Funderar du över något? Kontakta oss gärna och sätt oss på prov. Vi är alltid professionella och lovar att ge dig den bästa service du kan få.
Ta kontakt med oss

Adress

Holmlunds Måleri AB
Mullbergsvägen 1,
931 37 Skellefteå

Kontaktinformation

info@holmlundsmaleri.se
0910 - 77 95 30
Mån - Fre: 07:00 - 16:00
Holmlunds Måleri AB - måleritjänster, fönsterrenovering och fogfria golv sedan 1975
Integritetspolicy