Måleritjänster

Med över 40 år i branschen har vi kunskap om och erfarenhet av alla typer av måleritjänster. Vi åtar oss uppdrag för såväl privata som offentliga miljöer och har dessutom god kolla på vilka trender som gäller.

Holmlunds_pensel

MÅLNING

Vi utför målning till både företag, offentlig sektor och till privatpersoner. ROT-avdraget har haft det goda med sig att vår privatmarknad vuxit kraftigt de senaste åren. Därför har vi ett antal duktiga målare som uteslutande jobbar med privatkunder.

Inget jobb är för litet för oss, och givetvis åtar vi oss också mer omfattande måleriarbeten. Kontakta oss så berättar vi mer.

Tapetsering i Skellefteå - Holmlunds Måleri AB

TAPETSERING

Nya tapeter är ett enkelt sätt att fräscha upp vilket rum som helst. Vi kan ge tips och råd – och självklart sätta upp tapeterna åt dig. Du kan välja vilka tapeter som helst – från klassiska och enkla till skräddarsydda fototapeter.

Fasadmålning

FASADMÅLNING

Fasadmålning hör till de klassiska uppdragen. Det är viktigt med underarbetet och att välja rätt färgtyp för att få ett resultat som varar länge. Kom ihåg att boka din målning i god tid.

Vårt företag är medlem i branschorganisationen Måleriföretagarna.