Våra Tjänster

Mer än bara målning

Holmlunds Måleri har ett komplett utbud av måleritjänster. Men eftersom vår kunskap och erfarenhet är både stor och bred kan vi erbjuda mer än bara det.

Vi renoverar fönster, erbjuder Fibrite som ett alternativ till målning och tapet och är duktiga på fogfria golv och avancerad dekorationsmålning.

Vår ambition är att alltid överträffa kundens förväntningar och att alltid ta fram den lösning som ger dig bästa möjliga kvalitet till lägsta möjliga pris.

dig av ett måleri. Målning av tak och väggar, invändigt och utvändigt.

Tjanster_malning_370x220

Målning

Vi tillhandahåller alla måleritjänster du förväntar dig av ett måleri. Målning av tak och väggar, invändigt och utvändigt.

Tjanster_fogfritt_370x220

Fogfria Golv

Fogfria golv ger många fördelar för din verksamhet. Vi har lagt åtskilliga tusen kvadratmeter fogfria golv och vet vad du behöver.

Tjanster_fonsterrenovering_370x220

Fönsterrenovering

Fönster är extra utsatta. Ibland räcker inte enbart målning. Vi fixar dina gamla fönster så de blir som nya igen.

Tjanster_fasadinventering_370x220

Fasadinventering

Vi hjälper dig att kartlägga och hålla koll på när dina fasader behöver underhållas – och på vad som krävs när det är dags.

Tjanster_fibrit_370x220

Fibrite

Fibrite är ett naturligt material med fantastiska egenskaper. Bra brandskydd, lätt att rengöra och underhålla. Och snyggt!

Tjanster_airbrush_370x220

Airbrush / Dekormålning

Skapa trivsel genom att sätta pricken över i med hjälp av våra fantastiskt skickliga målare. Ett konstverk i fikarummet? Det fixar vi!