• Tapetserad trappa

  En gammal trappa kan få nytt liv på många olika sätt. Här ser du ett spännande och ovanligt sätt - trappan har tapetserats. Därefter har tapeten lackats med klarlack med tillägg av ett halkskydd.

 • Epoxygolv med reklamdekaler

  The Local Store i Citykompaniet i Skellefteå ville ha ett nytt golv. Vi fick förtroendet och har lagt ett fogfritt golv av epoxy med metalliclook. Dessutom har vi lagt in företagets logotyp på några platser i golvet.

 • Fibrite puts på stenvägg

  Fibrite är ett utmärkt material för att skapa levande och strukturerade ytor. Detta förstärks ytterligare när även underlaget har en lite råare yta, som i detta fall när väggen består av sten som hackats fram ur marken i källaren under ett hus.

 • Akustikputs biorum

  Biorum är en dröm för många. Kanske har även du ett rum över? Med fibrite akustikputs blir väggarna inte bara snygga - de får goda akustiska egenskaper också vilket ger förutsättningar för ett riktigt kanonljud i din hemmabio.

 • Harrsele kraftstation

  I kraftstationen i Harrsele låg det tidigare ett asfaltbaserat golv i dåligt skick. Ett alternativ till åtgärd hade varit att gräva bort det gamla ytskiktet och gjuta ett nytt i betong. Vi har istället utfört en specialbeläggning med Polyuretan, vilket sänkte kostnaden för golvåtgärden avsevärt jämfört med gjutning.

 • P-hus Brinken, Skellefteå

  I detta P-hus har vi lagt ett massagolv och dessutom målat väggar och tak.

 • Dekormålning Lastbil

  Att sätta ett personligt avtryck på sin arbetsmiljö tilltalar de flesta. Och det kan man göra oavsett om den arbetsmiljön består av ett kontor, ett fabriksgolv eller – som i det här fallet – en lastbilshytt. Vår skicklige airbrush-artist Niklas Edlund förvandlar din vision till verklighet.

 • Dekor i trapphus

  Trapphus är en utmärkt miljö att förvandla från ett tråkigt och intetsägande utrymme till en spännande ingång, för att förmedla en känsla eller ett budskap. Kanske som här bara signalera att man nu befinner sig i kvarteret Haren. Här målade vi om och dekorerade med airbrush.