Behöver du en målare med kvalitetskänsla till ditt projekt?

Måleri Skellefteå? Kontakta oss!

Målning_370x22

Målning

Holmlunds Måleri Skellefteå erbjuder målning inomhus och utomhus, tapetsering… vi tillhandahåller alla målningstjänster du behöver!

Fogfria_golv_370x220

Fogfria Golv

P-hus, restauranger, garage, offentliga lokaler, industrigolv… miljöerna där fogfria golv passar är många. Vi vet vad du behöver!

Fönsterrenovering_370x220

Fönsterrenovering

Vi renoverar gamla fönster så de blir som nya. Perfekt bland annat för byggnader i K-märkta miljöer.

Vilka Vi Är

Ekorren_exteriör_300x263

Vi har 40 års erfarenhet!

När du anlitar oss får du våra 40 års erfarenhet på köpet. Genom åren har vi lärt oss (ibland den hårda vägen) vad som fungerar – och vad som inte gör det. Med oss slipper du kostsamma misstag.

Vi vågar påstå att när du anlitar oss får du det bästa måleriet du kan anlita. Okej, vi är partiska. Men vi lovar att göra vårt allra bästa för att du ska bli nöjd!

Holmlunds_kontakta_oss

Kontakta Oss

För mer information

LÄS MER!

Funderar du över något? Kontakta oss och sätt oss på prov. Vi är alltid professionella och lovar att ge dig den bästa service du kan få.

Varför Välja Oss?

Vi Är Kreativa

Vi är ledande inom vår bransch. Vi är vana att hitta lösningar och att vara kreativa när situationen så kräver. Vi hjälper dig från idé till resultat!

Ärliga och Pålitliga

Vi har varit verksamma i 40 år. Det hade vi inte kunnat vara om vi inte alltid hade stått för vårt ord, och gjort ett gott jobb. Du kan lita på oss!

Kvalitetsåtagande

Vi ställer höga krav på oss själva när det gäller att utföra ett professionellt jobb i alla lägen. Är du nöjd? Då är vi nöjda!

Vi vill bli ännu bättre!

Den dag man slutar vilja bli bättre är den dag man slutar vara bra. Det är vad vi tror – och lever efter.

Senaste Nytt