Ante Lindkvist_Johan 1

Holmlunds sponsrar Skellefteå FF

Holmlunds Måleri sponsrar sedan många år aktivt flera föreningar i bygden som bidrar positivt till det samhälle vi lever i. Senast i raden är ett sponsoravtal med Skellefteå FF.

Holmlunds måleri som förra året firade 40 år som företag har haft en positiv utveckling, och har idag ett 30-tal anställda.

– Utan vår skickliga personal och alla de fantastiska människorna här i bygden skulle vi aldrig kunna ha en så positiv utveckling. Att sponsra idrotten är för oss ett sätt att visa engagemang och ge tillbaka på ett sätt som i förlängningen kommer många människor till del, berättar Andreas Lindqvist, säljare på Holmlunds.

Företaget har precis tecknat ett sponsoravtal med Skellefteå FF, en förening med höga ambitioner. Deras vision är att med fotbollen stärka regionen.

– Det är ett perspektiv som stämmer väldigt bra med vårt synsätt på sponsring. Vi strävar efter att medverka till regionens utveckling och till att det här ska vara en bra bygd att bo i. Andra föreningar vi sponsrar sedan tidigare är exempelvis Skellefteå AIK, Lejonström och Sunnanå. Det känns väldigt positivt att vi nu också får bli en liten del i Skellefteå FF:s framtidsbygge, säger Andreas Lindqvist.

Sponsoravtalet omfattar bland annat arenareklam och gäller för 2016.

admin